
Tur | |
Gün Sayısı | 16 Gece 17 Gün |
Destinasyon | Tokyo – Fuji Dağı – Osaka – Kyoto – Kochi – Kagoshima – Taipei –Hong Kong – Nha Trang – Ho Chi Minh City – Singapur |
İstanbul Havalimanı Dış Hatlar Terminali THY kontuarı önünde 13.00’da buluşma. Türk Havayolları’nın TK50 sefer sayılı uçağı ile saat 15:50’de Tokyo Narita Havalimanına hareket. Geceleme uçakta.
Sabah yerel saat ile 09:05’te Tokyo’ya varış. Havaalanında karşılanma sonrası Tokyo şehir gezimiz için otelden ayrılıyoruz. 1868 yılına kadar EDO Adıyla anılan şehir Japon İmparator Meiji’nin askeri (Shogun) yönetime son vermesi ve Kraliyet Başkentini Kyoto’dan EDO’ya taşımasıyla kent, Doğudaki Başkent anlamına gelen Tokyo adını almıştır. Tokyo Şehir turumuza İmparator Meiji ve eşi İmparatoriçe Shoken’in ruhlarına adanmış Meiji Shrine Tapınağı ile başlıyoruz. 1920 yılında bir Şinto Tapınağı olarak inşa edilen yapı, Tokyo’nun en önemli eserleri arasındadır. Sonrasında Kraliyet Sarayını görmek üzere tura devam ediyoruz. Tur sonrası otele transfer. Konaklama otelde.
TOBU HOTEL LEVANT TOKYO https://www.tobuhotel.co.jp/levant/
3. GÜN 14 Ekim, Salı: TOKYO – GEMİYE BİNİŞ
Otelde alınacak sabah kahvaltısı sonrasında Tokyo turumuza devam ediyoruz. Tokyolu gençlerin merkezi olarak kabul edilen, kendine özgü modası bulunan Asakusa bölgesine gidiyoruz. Burada Sensoji ve Nakamise Caddelerinde yapacağımız yürüyüşümüzün ardından Tokyo’nun modern bölgeleri olan Ginza ve Shinbashi’de zaman geçireceğiz. Öğleden sonra Princess firmasının 5 yıldızlı gemilerinden biri olan Discovery’ye binmek üzere Yokohama Limanına hareket. Limana varışımızın ardından, gümrük ve pasaport işlemlerinden sonra gemiye yerleşme. Dinlenmek ve geminin aktivitelerinden yararlanmak için serbest zaman. Gemimiz saat 16:00 itibari ile demir alacaktır. Dileyen misafirlerimiz, akşam boyunca geminin aktivitelerinden faydalanabilirler. Akşam yemeği ve geceleme gemide.
Sabah erkenden alınacak kahvaltının ardından hava şartları elverirse Japonlar için çok değerli bir anlamı olan, Japonya’nın en yüksek volkanik dağı olan Fuji’yi görebileceğimiz bir gün başlayacak. Gemiden ayrıldıktan sonra bir buçuk saatlik bir yolculuk sonrası Owakudani volkanik vadisini keşfediyor, Hakone teleferiği ile Togendai İstasyonuna çıkıyoruz. Yine aynı bölgede bulunan Ashi Gölü kıyısında fotoğraf molası veriyor ve kaplıcaları ile ünlü Hakone şehrini gördükten sonra gemimize geri dönüyoruz. Akşam yemeği ve geceleme gemide.
Sabah gemide alınacak kahvaltının ardından Japon kültürünün beşiği sayılan, ülkenin en özgün şehirlerinden Kyoto’ya doğru yola çıkıyoruz. Kente varış sonrası Kyoto şehir turu: Kyoto’nun en popüler tapınağı olan Kinkakuji (Golden Pavilion), Kiyomizu Tapınağı ve 5000’den fazla canlı turuncu torii kapılarıyla örülmüş büyülü, görünüşte bitmeyen yollar hissi veren muhteşem Fushimi İnari tapınağı ziyaret edeceğimiz yerler arasında. Gemimiz saat 21:00’da demir alacaktır. Akşam yemeği ve geceleme gemide.
Gemimiz sabah saat 08:00’da Shikoku Adası’nın güzel liman yerleşimlerinden biri olan Kochi’ye yanaşacak. Gemide alınacak kahvaltının ardından, Kochi turu için gemiden ayrılıyoruz. Şehir merkezindeki Edo dönemi klasik mimari yapıdaki kalesi, Katsurahama Paljı, Mutotomisaki gözlem terası göreceğimiz yerler arasında. Öğle, akşam yemeği ve geceleme gemide.
Gemimiz sabah saat 09:00 de Kagoshima limanına yanaşacaktır. Gemide alınacak kahvaltının ardından, Kagoshima turu için gemiden ayrılıyoruz. Şehir 12.yy’dan 1868’deki Meiji Restorasyonu dönemine kadar Shimazu klanının merkezi idi. Kagoshima’nın sembolü hemen kıyının açığında bulunan volkanik ada Sakura Jima’dır. Turumuz kapsamında Chiran Samuray Evleri, Satsuma Yarımadası’nın jeotermal kum banyosu ile ünlü resort kasabası Ibusuki ve Kagoshima merkezi bulunmaktadır. Gemimiz saat 18:00’da demir alacaktır. Akşam yemeği ve geceleme gemide.
Sabah alınacak kahvaltının ardından tüm gün bu güzel geminin keyfini çıkarmak için serbest zamanımız olacak. Zira bugün gemimiz seyir halinde olacak, siz sevgili misafirlerimiz de gün boyunca şahane manzaraları seyredecek ayrıca geminin aktivitelerinden faydalanabileceksiniz. Öğle, akşam yemeği ve geceleme gemide.
Gemimiz sabah saat 08:00 de Keelung limanına yanaşacaktır. Gemide alınacak kahvaltının ardından, Taipei şehir turu için gemiden ayrılıyoruz. İlk olarak Tayvan’ın en önemli figürlerinin başında gelen Çan Kay Şek Anıt mezarını ziyaret ettikten sonra, Çin Budist kültürü öğeleri ile bezenmiş Longshan Tapınağını ziyaret edeceğiz. Taipei’nin en ilgi çekici atraksiyonlarından olan ve benzersiz mimarisiyle şehrin nirengi noktalarından biri haline gelmiş Taipei 101 adlı gökdelene gideceğiz. Burada vereceğimiz serbest öğle yemeği molası sırasında dileyenler gökdelenin seyir terasına çıkabilirler. Gemimiz saat 19:00’da demir alacaktır. Akşam yemeği ve geceleme gemide.
Sabah alınacak kahvaltının ardından tüm gün bu güzel geminin keyfini çıkarmak için serbest zamanımız olacak. Zira bugün gemimiz seyir halinde olacak, siz sevgili misafirlerimiz de gün boyunca şahane manzaraları seyredecek ayrıca geminin aktivitelerinden faydalanabileceksiniz. Öğle, akşam yemeği ve geceleme gemide.
Gemimiz sabah saat 08:00 de Hong Kong limanına yanaşacaktır. Gemide alınacak kahvaltının ardından Hong Kong Şehir Turu için gemiden ayrılıyoruz. Bu turumuzda ziyaret ettiğimiz yerlerden ilki Aberdeen Kasabası. Önceleri İngilizlere ev sahipliği yapan bu küçük sahil kasabası, modern gökdelenlerin arasında Avrupai havasıyla size farklı bir tat sunuyor. Bir sonraki durağımız Stanley Market ise bu kültüre dair görmek istediğiniz her şeyi bulabileceğiniz kültürel bir çarşı alanı olarak karşımıza çıkıyor. Sonrasında gezimizi 554 metre yüksekliğindeki Victoria Tepesi ile noktalıyoruz. Hong Kong’un en yüksek noktası olan bu yer, gece de gündüz de tüm şehri ayaklarınızın altına sererek muhteşem bir manzara sunuyor. Öğle yemeği için gemimize geri dönüyoruz. Öğleden sonra Tsim Sha Tsui bölgesinde alışveriş yapmak, gezmek ve harika fotoğraflar çekmek için serbest olacak. Gemimiz bu gece Hong Kong limanında demirli kalacak. Akşam yemeği ve geceleme gemide.
Gemide alınacak kahvaltının ardından Lantau Adası turu için yola çıkıyoruz. Hong Kong’a bağlı en büyük ada olan Lantau’ya feribot ve teleferik ile ulaşım sağlayıp, buradaki meşhur Dev Buda heykelini ziyaret edeceğiz. Hong Kong’un en yeşil ve en dağlık bölgesini havadan görebilmek gerçekten çok özel bir deneyim. Bronzdan yapılmış olan Buda heykeli buraya 1993 yılında yerleştirilmiş. Yeşilliklerin arasında karşıda Po Lin Manastırı da görünüyor. Gemimiz saat 16:00’da demir alacaktır. Akşam yemeği ve geceleme gemide.
Sabah alınacak kahvaltının ardından tüm gün bu güzel geminin keyfini çıkarmak için serbest zamanımız olacak. Zira bugün gemimiz seyir halinde olacak, siz sevgili misafirlerimiz de gün boyunca şahane manzaraları seyredecek ayrıca geminin aktivitelerinden faydalanabileceksiniz. Öğle, akşam yemeği ve geceleme gemide.
Gemimiz sabah saat 08:00’de Vietnam’ın Nha Trang limanına yanaşacaktır. Gemide alınacak kahvaltının ardından Champa Krallığının 13 yüzyıl boyunca merkezi olmuş bölgeyi gezeceğiz. Cham halkının tanrıçası olarak bilinen Po Nagar’a atfedilmiş kuleler, büyük beyaz Buda’sı ile Long Son Pagoda, Taş kilise ve yerel hayatı gözlemleyebileceğiniz Cho Dam pazarı görülecek yerler arasında. Akşam yemeği ve geceleme gemide.
Gemimiz sabah saat 07:00’de Vietnam’ın Phu My limanına yanaşacaktır. Gemide alınacak kahvaltının ardından Güney Vietnam’ın enerjik şehri Ho Chi Minh City’ye gidiyoruz. Yaklaşık bir buçuk saat sürecek yolculuk sonrası panoramik şehir turu: Notre Dame Katedrali, Yeniden Birleşme Sarayı, eski Postane Binası, Savaş Gazileri Müzesi görülecek yerler arasında. Vietnam Savaşı döneminin ikonik figürlerinden Rex otelde bir kokteyl içmek ya da Ben Thanh Market’te alışveriş yapmak için serbest zaman sonrası gemimize geri dönüyoruz. Akşam yemeği ve geceleme gemide.
Sabah alınacak kahvaltının ardından tüm gün bu güzel geminin keyfini çıkarmak için serbest zamanımız olacak. Zira bugün gemimiz seyir halinde olacak, siz sevgili misafirlerimiz de gün boyunca şahane manzaraları seyredecek ayrıca geminin aktivitelerinden faydalanabileceksiniz. Öğle, akşam yemeği ve geceleme gemide.
Sabah kahvaltı sonrası gemiden çıkış işlemlerimizi yapıyoruz. Singapur’da yapılacak panoramik şehir turunda Singapur Nehri, Meclis Binası, Opera Binası, Mahkeme Binası ve Çin Mahallesi görülecek yerler arasındadır. Marina Bay’de Sands otel ve Garden By The Bay gezileri sonrasında transfer saatine kadar serbest zaman. Öğleden sonra havalimanına transfer. TK55 sefer sayılı uçuşu ile saat 23.25’te direkt olarak İstanbul’a hareket. Geceleme uçakta.
Yerel saatle 06.15’te İstanbul’a varış.
FİYATLARIMIZ
İç kabinde kişi başı: 4995 Euro
Kısıtlı Manz.Balkonlu kabinde kişi başı: 5555
Euro Balkonlu kabinde kişi başı: 5995 Euro
*İstanbul / Tokyo – Singapur / İstanbul arası Türk Havayolları ile gidiş dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti,
*Tokyo’da 1 gece 4*’lı otelde açık büfe kahvaltı bazında konaklamalar,
*Discovery Princess 5* gemide 14 gece tam pansiyon konaklama,
*Tüm limanlarda düzenlenecek belirtilmiş turlar,
*Rehberlik hizmeti,
*Zorunlu sigorta.
*Programda belirtilmemiş olan yemekler,
*Kalınacak olan otellerdeki şahsi harcamalar (telefon, mini bar, kuru temizleme, v.b)
*Gemi bahşişleri (gecelik kişi başı 16 usd),
*Yurt dışı çıkış fonu.
Gelişmelerinden haberdar olun, yenilikleri önce siz öğrenin.
Cumhuriyet Bulv. Kadıoğlu Apt. No:159 Kat:2 D:3 Alsancak/ İzmir
Turizm / Whatsapp
+90 533 695 9233
Bilet +90 533 918 39 18
MICE +90 533 094 10 70
09:00-18:00 Hafta İçi09:00-14:00 Cumartesi