+90 232 464 70 60

Turizm / Whatsapp +90 533 695 9233
Bilet +90 533 918 39 18
MICE +90 533 094 10 70
09:00-18:00 Hafta İçi
09:00-14:00 Cumartesi

ORTADOĞU’NUN İNCİSİ: BEYRUT

TurORTADOĞU’NUN İNCİSİ: BEYRUT
Gün Sayısı3 GECE 4 GÜN
DestinasyonBEYRUT

29 HAZİRAN 2023 PERŞEMBE – 1. GÜN : İSTANBUL– BEYRUT

İstanbul Havalimanı dış hatlar gidiş terminali Türk Hava Yolları kontuarı önünde saat 04.00’da buluşarak bilet, bagaj ve pasaport işlemlerimiz sonrasında Türk Hava Yolları’nın TK830 sefer sayılı uçuşu ile saat 06.55’te Beyrut’a uçuş. Yerel saat ile 08.45’te Beyrut’a iniş. Pasaport ve bagaj işlemlerimizin ardından havalimanından aracımız ile panoramik Beyrut Şehir Turu için hareket ediyoruz. Kısa bir gezinti sonrası şık kafeler, restoranlar ve ünlü markalar ile Paris sokaklarını hatırlatan Solidere'e gidiyoruz. Bu bölgedeki inşa, onarım ve düzenleme çalışmalarını üstlenen firma olan Solidere, bölgeye güncel ismini verirken aynı zamanda çalışmalar esnasında Roma dönemine ait çeşitli eserler bulmuş ve günümüzde modern şehir yapısı içerisinde bunları ziyarete açmıştır. Yürüyerek gezeceğimiz bu bölgede, saat kulesi ile meşhur Nejmeh Meydanı, tarihi Ortodoks kilisesi, tarihi Roma Hamamı kalıntıları, Osmanlı döneminde kışla olarak inşa edilen ve günümüzde Başbakanlık ve Parlamento olan binaları, Birleşmiş Milletler Binası, Lübnan’ın yeniden yapılanmasında önemli rol oynayan eski Başbakan Refik Hariri’nin mezarı ve Mohamed ElAmin camisi göreceğimiz yerlerin başında yer alıyor. Turumuz sonrasında otelimize varışımıza istinaden checkin işlemlerimizi gerçekleştirip odalarımıza yerleşiyoruz. Gecelememiz Beyrut’daki otelimizde.
 

30 HAZİRAN 2023 CUMA – 2. GÜN : BEYRUT

Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından düzenlenecek ekstra Jeita & Harissa & Byblos Turuna katılabilirler. Gecelememiz Beyrut’daki otelimizde.

01 TEMMUZ 2023 CUMARTESİ – 3. GÜN : BEYRUT

Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında serbest zaman. Dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından düzenlenecek Baalbeck & Anjar & Ksara Turuna katılabilirler. Akşam ise dileyen misafirlerimiz rehberimiz tarafından düzenlenecek Lübnan Gecesi Turuna katılabilirler. Gecelememiz Beyrut’daki otelimizde.

02 TEMMUZ 2023 – 4. GÜN : BEYRUT- İSTANBUL

Otelimizde alacağımız kahvaltı sonrasında checkout işlemlerimizi gerçekleştirip, transfer saatine kadar serbest zaman. Rehberimizin bildireceği transfer saatinde havalimanına doğru hareket ediyoruz. Bilet, bagaj ve pasaport işlemlerimiz sonrasında Türk Hava Yolları’nın TK827 sefer sayılı uçuşu ile saat 21.50’de İstanbul’a uçuş. Yerel saat ile 23.50’de İstanbul Havalimanı’na iniş ve turumuzun sonu. Bir sonraki keyifli gezimizde buluşmak üzere veda ediyoruz.